Complete refurbishment of three areas within the school, which included the PPA room, library and an ICT room.  The improvement work involved removal of a toilet block, wall demolition and building of new stud partition walls.  Modern suspended ceilings were fitted with low energy lighting, walls freshly plastered and painted and to complete the job, four beech fire-doors with matching frames were installed, all with wheelchair access. In addition, beech finish storage cupboards were fitted to complement the beech fire doors.

In the music room, floor to ceiling storage cupboards were designed, manufactured and installed in beech finish to accommodate a variety of musical instruments from drums to cello.

Storage areas were designed, manufactured and installed to accommodate assorted stationery, A4 files and books.